Under Skavlans stjärnhimmel

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Kungligheter, media, Musik, Samhälle | Skrivet 12-10-2012

Etiketter : , , , ,

Ikväll är det ett nytt program med den hurtfriske norrmannen Skavlan och hans pratshow.  Denne man ett trevligt sätt och har förmågan att hitta oftats i alla fall tämligen intressanta personer att intervjua.
Ikväll verkar det som Ulf Lundell skall komma och prata om att han egentligen inte vill komma och prata.  Han kräver att alla andra gäster går ut när han skall intervjuas. Hrmmm, karl verkar ha tagit åt sig lite väl mycket av stjärnglansen.
Nu tillhör inte Lundell min stora favorit precis, har aldrig förstått hans storhet.  Hans sånger är förvisso mest betydelsefulla i texten  men rösten låter mer som ett kraxande.
Sedan har han nog en del kvaliteter som författare måhända. Men han dyrkas som en ikon och han får ta sig friheter hos dem han besöker .
Camilla Henemark är åter i rampljuset. Denna kvinna som ständigt har brist på antingen pengar eller får tillräckligt med uppmärksamhet. 
Klart är ju att hade jag haft ett par miljoner och satt sprätt på dom så hade man ju inte haft några pengar när dom var slut.. men hallå…
Hon skall nu äntligen åter igen prata  ut.  Jag kan tänka mig att republikanska föreningen kommer mangrant att kolla Skavlan ikväll , det kan ju komma upp något frapperade ytterligare som berör vår monark!
Nåja, man kan inte påstå annat än att vissa personer skapar rubriker omkring sig och tillåts att göra detta.  Hurra säger pressen  , blir det riktigt uppseendeväckande så blir det klirr i lösnummerförsäljningen.

Nu är det fredag och en vecka är åter slut med rasande fart. Tror det beror på vädret att dagarna går så fort.

Må väl alla !

Skriv en kommentar