Tiden går…….

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Familj, Företagande, Fritid, Hälsa, friskvård, media, Musik, Nostalgi, Samhälle | Skrivet 10-02-2014

Etiketter : , , , , ,

Är nu inne på andra veckan efter operationen.  Tiden går  … och tur är det.
Tycker det fungerar tämligen hyggligt bortsett från att katetern skaver , den har jag svårt att bli vän med.  Idag har det varit lite mycket ur och i bilen och där är man inte så smidig ännu.
Lite knep får man ta till.  Jag fäller bak sätet … sätter mig sedan långsamt och kanar in på sätet – sedan upp med ryggstödet så är man på plats bakom ratten.  Man tänker inte på sådana rörelsehinder i den normala vardagen.
I veckan hoppas jag dock bli fri från det nedre hjälpmedlet.
Har också fått kallelser till uppföljningskontroller  så dom tar väl hand om en . Vilken fantastisk sjukvård vi har i landet.

Man hamnar mellan stolarna vad gäller sjukskrivning när man är egen företagare. Normalt sett sjukskriver man sig sällan men nu tyckte jag det var på plats med lite hjälp och faktum är ju att även en småföretagare betalar skatt så viss rätt borde jag ju ha.
Får se hur man kan lösa detta utan att företaget tar för mycket stryk . Frågeställningar som inte alla behöver brottas med.
Det är förvisso en bit kvar till vår enligt almanackan , min mor säger alltid ..”bara Vasaloppet har varit så är det snart vår”.
Måhända stämmer detta, vi kollar in första söndagen i mars.
Alla längtar vi efter solen eller hur. Solen är positiv.
Vad är då mer lämpat att lyssna på än The Beatles  Here comes the sun

Må väl !

Kommentarer:

Det finns (2) kommentarer för Tiden går…….

Skriv en kommentar