Sveriges nådiga lunta- för Sverige eller partikompisarna

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, media, Organisationer, Politik, Samhälle | Skrivet 21-09-2021

Etiketter : , , , , ,

Så gick då blivande Statsm…. förlåt jag menar Finansministern med luntan innehållande 74 miljarder reformer.
Mäktigt men det blir så klart ett underskott i statsfinanserna som konsekvens så där i förbifarten.
Frågan om familjevecka sticker så klart ut. Nu får föräldrar betalt för att ta hand om barnen.
Konstigt att man inte lägger ännu mer kraft istället på att stoppa gängkriminaliteten och få bukt med skjutningar i vårt samhälle som dödar inte bara brottslingarna själva utan helt oskyldiga människor.
Budgeten känns som ett desperat behov att blidka Vänstern och Center partiet  mest den sistnämnda. Annie Lööf verkar styra mer och mer i regeringen.
Budgeten gynnar som vanligt de med höga inkomster. Märkligt för att vara en sosse regering.
Pensionärerna är än en gång bortglömda speciellt de med låga pensioner men som ju ändå arbetat många år för Sveriges bästa.
Ynkligt att det skall vara så svårt att se till denna grupp-

Magdalena Andersson fullföljer den socialdemokratiska traditionen om knäpptyst angående partiledarrollen. Vi minns ju Stefan Lövfén
…nej och så nej sedan ok då eftersom ni trugar !
Aldrig har det väl varit så krattat i manegen för en blivande socialdemokratiskt partiledare som det är för Magdalena Andersson.
Närmaste tiden lär bli turbulent i svensk politik. MP s  språkrör Stenevi hotar ju med att lämna regeringen  JAAAA .. snälla gör det säger många.  Hon nämnde ju också att hon är med i en klan  om hon nu vet vad detta innebär.

Himla tur att kyrkovalet gav POSK framgångar  då vi hoppas att politiska partier inte går in och petar i kyrkofrågor – dom kan ju inte sköta landets problem då skall dom inte blanda sig i kyrkans angelägenheter tycker jag.

The story continues……..

 

 

 

Skriv en kommentar