Sossarna 2013 – en dokusopera

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, media, Organisationer, Politik, Samhälle | Skrivet 22-04-2013

Etiketter : , , , , ,

Det kan inte vara många gamla Socialdemokrater som känner igen sitt gamla arbetarparti längre.
Den ena maktkampen efter den andra avlöser varandra. Den slutna valprocessen känns inte alltför trovärdig då media rapporterar och spekulationer och rykten står som spön i backen.
Visst är det beklämmande.
Även om partiet inte har min röst så är det konstigt att ett parti som tidigare har varit ett statsbärande parti och enda alternativet för vår många i den gamla generationen  nu så totalt vittrat sönder.
Ledarna stoppar som strutsen huvudet i sanden och det är nästan komiskt när Jämtin skall försöka kommentera röran som pågår.
Utsparken av Omar Mustafa fick bollen att börja rulla inför öppen ridå då Lövfén passade bollen till Stockholmsdistriktet.
Senaste rubrikerna är att man nu skall ”kuppa bort” Veronica Palm till förmån för Ylva Johansson som man tidigare lyckades hitta en sidoutgång för.  Men herregud sicken röra!
Man har forfarande inte någon skeppare på skutan (efter Juholtar´n) som vågar dra i handbromsen eller förlåt skutan var det  … som vågar släppa ankaret och försöka hita partiets kurs.

skepp
Vad värre är … dom vill göra anspråk på regeringsmakten.  Suck ,vad månde bliva…..jag har fortfarande svårt att se S-ledaren i en statsmannarollen ute i världen som representant för Sverige.
Jag trodde det fanns tillräckligt med dokusoperor på TV men det fanns en till…..

 

Skriv en kommentar