Partiledardebatt, Donald och Dylan ….

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Internationellt, Kultur, media, Musik, Politik, Samhälle | Skrivet 22-10-2016

Etiketter : , , , , , ,

Tja det händer saker när man gör ett uppehåll i bloggandet.
Kollade Du för en tid sedan partiledardebatten i statstelevisionen ?
Precis som förut följer partiledarna exakt handboken och det blir ett gapande och dividerande i mun på varandra.  Här borde faktiskt programledarna styra mer än vad dom gör.
Det är inte många som tänker på det men det finns en stor del av befolkningen som har mer eller mindre bra hörsel och när debattörerna pratat i mun på varandra så får dessa människor svårt att hänga med.
I övrigt så gäller ställningskriget precis som tidigare och SD hålls ute i kylan.  Jag köper inte hela deras program men måste tillstå att om ca 20 % av Sveriges befolkning sympatiserar med deras politik så kan man inte köra huvudet i sanden hur länge som helst

akesson
Vissa problem har dock Åkesson med sina närmaste som borde tas i örat hur man uppträder som förtroendevald i olika sammahang.

Snart är det val i USA.  Det skall väljas en President som blir världens mäktigaste och har hand om nycklarna till kärnvapnen.
på ena halvan Hillary Clinton på andra sidan den alltid alltid arge Donald… Trump som vill kasta ut massor av människor ur landet och bygga murar mm
hillaryankan

Ingen av kandidaterna kan väl sägas vara super populär  men man måste nog ändå säga att det liknar en fars att Trump  är en av Presidentalternativen.
Vad händer i USA … vad händer med världen om arge Donald blir President?

Bob Dylan…. popikonen har tilldelats Nobelpriset… som han fnyser åt.
Hallå …. någon mer som tycker att det rimmade inte helt bra med detta förslag.

dylan
Dylan har alltid varit en rebell.  Han är emot det kommersiella  (  hahaha.. förlåt)  denne rebell är väl miljonär flera gånger om.
Kunde man inte tänka lite från Akademin vad resultatet skulle bli?  Pinsamt att notera hans absoluta arrogans mot denna utmärkelse
Lika pinsamt är det att se att Akademin ger honom ett år på att bestämma sig om han vill acceptera priset och 8 milj kr !!!
Men herregud  varför räcker det inte med en månad för att rädda ansiktet på Akademin.
Om man nu prompt vill ge en artist nobelpriset för sina texter så förslår jag istället Leonard Cohen

cohen
Jag tror han skulle bli gladare…
fast egentligen finns det andra fina priser för denna bransch så Akademin får nog putsa lite på glansen på Nobelpriset framledes.

Kommentarer:

Det finns (2) kommentarer för Partiledardebatt, Donald och Dylan ….

Skriv en kommentar