nystarten…

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Familj, helger, Politik, Traditioner | Skrivet 16-01-2015

Etiketter : , , ,

Idag packade jag ner julen och det tog ett tag .  Jag har ett antal tomtar som skall packas in i sina kartonger. Jag har sas tomtar på loftet  men det har å andra sidan många andra också symboliskt uttryckt fast dom erkänner inte det .
Märkligt egentligen lika mysigt som det är att pynta med ljusstakar och julmys i december lika skönt är det att ställa undan grejorna vid denna tiden.
Det blev nästan kö vid utgången….

tjugo-knut

Granen blev så rädd när han skulle ut så han tappade alla barren.  Han sade inte ett barr….   (hmm ..ok den var ganska dålig..)  precis som jag skulle dammsuga upp resterna av barren så stannade dammsugarunderverket..jaha  bra tajming alltså.  Påsen vääääldigt full .. bytte men ve och fasa inget liv i alla fall.   Tur det var fredag så jag fick tag på affären som levererat den och ett lugnande besked kom om att motorn var överhettad.. vänta …. och det gjorde jag.
Phu… den gick igång igen så jag fick undan mattan av barr.
Tomtarna blev efterhand förpassade till sina kartonger och…  jaaa ,det är självpåtagligt jobb. Jag trivs denna tiden med tomtepysslet och tar gärna packningsjobbet när det blir dags.
Nu sätter jag mig och väntar på våren… hörrni det är faktiskt bara 5 månader ca kvar till Midsommar… tänk positivt!
Då äter vi sill …igen !
Gäller att ha mål.
En som har en bra målbild är nya Moderatledaren  eller säger man Ledarinna…?
Anna Kindberg-Batra var med i Skavlan ikväll  och fick frågan vad hon gör om 5 år .  Svaret var att hon att tänkt försöka ta Lövféns jobb !
Bra ambition hon har den damen… tusan vet om hon inte fixar det.
Hon har en del att staga upp i partiet först. Men , vem vet  hon har skinn på näsan och som Wassberg sade gäller att vara bra lyssnare.
Well,  njut av helgen, det tänker jag göra.
snöpelare

Skriv en kommentar