Nedräkning och nystart

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Familj, Hälsa, friskvård, helger, Mat och Dryck, Naturen, Samhälle, Tänkvärt, Traditioner | Skrivet 31-12-2014

Etiketter : , , ,

Nyårsafton, denna magiska afton då förväntningar på det nya året ställs beroende på hur det gamla dvs 2014 varit.
2014 kan man gärna få stänga tycker jag då det varit mindre bra för mig men  så är det snart nytt år , och en ny gryning med nya möjligheter.

gryning-dec
Vilka himla tur man kan känna så.
Oj så mycket man skall göra och förändra… man blir nästan trött av allt planerande…tror jag tar lite mer glögg innan jag planerar vidare .
Denna nyårsafton kom mildvädret tillbaka vilket nästan var lite synd då naturen är vacker i vinterskruden.

vinter-14
Planerar lite inför kvällen då en gammal trogen kompis med fru kommer och vi firar in det nya året. En fyrbent kompis tar dom med sig också, vovven Rosco tycker det är lugnare här ute i skogen på ranchen , i stan smäller det mera denna afton.
Tycker oavsett sällskap eller om man är solo att det är viktigt att pyssla om sig så gott det går och duka festligt och äta gott.
Jag har ett ledord och det är att det blir vad man gör det till….
Några nyårslöften är väl ingen idé tänka på då man snart har glömt dom.  Jo några kilon lättare är nog inte fel.. hmmm får dra ner på Lomanders goda såser helt klart.  Motionen kan man ju också försöka fasa upp en del  . Hälsan blir nog ett av dom viktigaste målen kommande år såväl fysisk som psykisk hälsa går ju ofta hand i hand.
Sedan finns det händelser som bara sker som man inget vet om och det är nog tur det. Men hälsan och ta vara på tiden är nog något av de viktigaste målen.
Sedan finns det ju givetvis en del högst personliga mål baserat på innevarande års händelser men dom är… som sagt personliga.
Solen skiner vackert just nu och avrundar året och det bådar ju gott om man nu tillåter sig att vara lite tankfull… men bara lite.
Önskar nu alla besökare ett otroligt fantastiskt GOTT NYTT ÅR  och ta hand om Dig.
gott nytt år gubbegott nytt år glas

Skriv en kommentar