lugnare utbrott

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Fritid, Hälsa, friskvård, Naturen, Samhälle | Skrivet 01-11-2013

Etiketter : , , ,

Tja, det gick vägen med kraftfull medicin.  Fick till slut en dundermedicin mot min hosta med morfin i  så det gjorde susen. Hostan försvann och jag hoppas inget mer har försvunnit  … men det ger sig väl.
Himla jobbigt att hosta sig nätterna igenom. När man lägger sig så känns det som ett mindre vulkanutbrott är på väg. Man kan inte styra det. Har du haft liknande så vet du.
Dessutom påverkade medicinen kroppen en del så jag har slutat nu med denna huskur.
Man fick ju absolut inte dricka alkohol under tiden man tog medicinen.  Men som sagt idag fredag tog jag ett försiktigt glas vin till maten och glädjande nog börjar smaklökarna att återfå sin betydelse.
Men klart att man får ta det lite lugnare tills full återhämtning kan signaleras.

Just nu håller jag på att planlägga smöröjningen på våra småvägar dvs de vägar som kommunen inte plogar. Känns lite konstigt att planera detta nu med 14 grader utanför fönstret men men det kan snabbt ändras.
Vi är ju liksom lite beroende av att det är plogat om vi skall komma till jobbet.Svårt dock med total samarbetsvilja då det finns dels sommarstugeägare dels permanentboende.
Kommentarer som ”näääää, jag åker inte hit på vintern  så jag vill inte betala ”  men gissa vilka som är där när det plogat ?  Just det.
Nåja vi är ganska många ändå som kan dela på totala kostnaden så det löser sig säkert.
isbjörnar  ta´t lugnt ….. inte dags ännu   men snart…..

Tyckte nog Dr Robert skötte sig hyfsat när han kurerade.  Lyssna in Beatleslåten som Fanns på LP:n Revolver

Skriv en kommentar