Exit och Brexit … och så Zlatan … i Almedalen

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Idrott, Internationellt, media, Organisationer, Politik, Samhälle | Skrivet 12-07-2016

Etiketter : , , , , , ,

Bäste besökare , ett tag sedan det blev ett inlägg från mig. Så mycket det händer i omvärlden på någon månad eller två.
England försvann först från EU och sedan från EM….. folket ville inte vara med i gemenskapen längre så det nya ordet ” Brexit” myntades och fanns i de flesta mediarubriker. Tror dock engelsmännen kommer att vakna upp inom kort med brexit-baksmälla när konsekvensen blir uppenbar.

brexit
England sparkades sedan dessutom bort från EM av allas favoritlag ISLAND.  Den mastiga och mäktiga hejarramsan från Islands supporters blev så till den milda grad populär att den snoddes av andra lag.  Den kallades ju för ” Vulkanen”  och man kan tala om ett verkligt utbrott.!
EM blev ingen munter historia för Sverige . Allt hängde i media på Zlatan men det finns ju faktiskt fler spelare i ett lag.
Nåja , det har varit Zlatan -feber i media och knappt en dag har gått utan att vi får veta vad han gör och tänker.
Så släppte han då själv ”bomben” som alla nästan anat att hans nästa adress blir Manchester United.
Zlatan är unik som spelare och speciell som person. Måste imponeras av att han fortfarande har vinnarinstinkten.. inte många som kan skryta med det.

zlatan
Näää,  han var givetvis inte i Almedalen om nu någon trodde det med tanke på rubriken till detta inlägg.
Almedalen ja … denna arena för våra svenska politiker som försöker brösta sig och de flesta har givetvis lösning på massor av jobb… fast att skapa verkstad och handling är förstås en annan femma.
Den ende som är konsekvent är faktiskt Jonas Sjöstedt !   Han hotar alltid med att kliva av regeringsförhandlingarna om hans parti inte får gehör för hjärtefrågorna speciellt om vinster hos företag som anlitas inom vård mm.
Vinst är ett bokstavligt talat rött skynke för V.   Därefter är det inte mycket konsekvens i det han säger.  Att ett vinstgivande kan anställa folk verkar obekant för Sjöstedt så därför kommer han tillbaka till ruta ett.
Tänk att politiker aldrig kan lära sig att vicka på skygglapparna så dom ser i lite bredare perspektiv.
skygglapp

Lite av tidig start av valrörelse kan man skönja i Almedalen.

Många mediala händelser som skett men inget slår det absolut mest omskriva företeelsen nämligen VÄDRET !
Nu är nog regnet mest omskrivna kändisen.

Kommentarer:

Det finns (1) kommentarer för Exit och Brexit … och så Zlatan … i Almedalen

Skriv en kommentar