En epok är slut

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Familj, Hälsa, friskvård, Samhälle | Skrivet 30-06-2014

Etiketter : , , , ,

Sådärja… då var nyckeln till mors lägenhet återlämnad till Hyresvärden.  Vårt familj har bott i 48 år med samma hyresvärd fast i olika lägenheter förståss.  Nåja nu tog det slut.

Passade på att träffa mors vänner i de fyras gäng. Tre fina damer eller flickorna som jag säger när vi ses. Stor saknad efter mamma som var en viktig länk i denna lilla gemenskap.  Så jag kände jag gjorde en liten insats i dag. Hade fixat varsitt foto på deras sista träff när mor fyllde år.  Blev väldigt uppskattat.
Tidigare på dagen besökte jag avdelningen där man mamma låg sista veckorna. Ville gärna tacka för en utomordentligt fin omsorg och vänlighet.  Chokladkartong och en tavla som mor målat  blev även detta uppskattat.
Hade jag haft talang som politiker skulle jag slagits för dessa underbara människor som finns till oss när vi behöver vård.
Men jag är sannolikt alldeles för  för otålig och hade gjort mig omöjlig i de politiska salongerna men man kan påverka på andra sätt.
Underbara personer har jag mött på denna avdelning. Tack än en gång Sheila, Anna , Jenny med flera.
sol  …..Ni är solstrålar för många.

Kändes ganska bra då jag kom hem till ranchen . Det är kul att göra människor glada.
Solen tittade fram bakom molnen och minsann värmde t.o.m.
Ett glas kallt vin satt inte fel  det är ju trots allt måndag….!
En promenad runt sjön talade om för mig att kondisen inte är det absolut bästa efter detta halvåret med sjukdomar både min egen och familjens har satt sina spår men som sagt finns bara en väg…just det-  framåt!
Ett dopp i lagunen som just nu låg spegelblank kändes skönt.
Snart dags för välbehövlig vila från företaget då många kunder sakta men säkert droppar av till semester.
Ha en skön vecka bäste besökare.

Skriv en kommentar