det händer saker…

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Fritid, Naturen, Politik, Samhälle | Skrivet 17-06-2011

Etiketter : , , , ,

Om man nu sticker upp huvudet en stund ur något grävt dike eller tittar fram bakom en mur eller en stomme i mitt stugbygge ……..så märker man att det händer saker ute  samhället.

Har varit i stan idag på kontoret och kommit ikapp med bokföring som måste göras samt en del andra fixningar som att bistå min mor med handling bl.a.
Under veckan som jag varit ganska bunden på ranchen har ju SAAB  fått några kineser fler att snacka med . Bäst att man som SAAB ägare snart lär sig ett nytt språk.
Nu avgår även den ettriga bävern som hon själv kallar sig dvs Maud Olofsson. 
Har ni tänkt på att alla politiker som avgår eller får gå tycker det skall bli skönt att få tid att ägna sig åt fritidsaktiviteter  och dom säger att det är alldeles rätt tid att lämna av!
Sanningen är väl att det är klokt för henne att avgå nu då behöver hon inte bli avsatt som partiledare. Det har mullrat en del  krav på förändringar internt inom centern. Det är inte mycket kvar av det gamla bondepartiet men å andra sidan är det inte många bönder kvar heller.  Vi får se vem som axlar manteln.
Ikväll är jag kvar i stan och samlar ihop mig. Jag blev ju Ordförande minsann också i Simsjöföreningen nyligen så det är lite planering nu med aktiviteter inför bl.a.midsommar.   Herregud vad tiden går fort. jag tror det är fel på almanackan!  Har en känsla av att det beror på klimatförändringarna att tiden går så fort.
Nåja, nu är det ledigt vid bygget över helgen . Fast jag fick uppdraget av snickaren att fylla igen och dränera kring grunden.  Skall bli gjort lördag.
Det snurrar på med stommen och man kan börja se formerna på delar av huset.
  baksidan är stommad  om man nu kan säga så… och det är dags att forma framsidan.
Vojjne, vojjne säger nog min Far, vad gör han grabben….
Jo det är nog lite annorlunda än när min Far byggde vår stuga som nu är basen med bevarandet av själen i denna nya utvecklingsfas.
Jag har gjort några roliga upptäckter som jag återkommer om.
Tja så gick nu denna kvällen också och kvällen är sen men jag måste ändå ha en skvätt av mitt kokkaffe annars sover jag inte !
Må väl alla.

Skriv en kommentar