Cirkus med Miljöpartiet

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Företagande, media, Organisationer, Politik, Samhälle | Skrivet 19-04-2016

Etiketter : , , , , ,

Gå på cirkus , miljöpartiet betalar.
Senaste tidens rubriker står ju Miljöpartiets företrädare för och i viss mån en halvdan ledare av vårt land.
Bostadsministern Mehmet Kaplan får gå ut bakvägen och Statsministern mumlar lite svagt att Kaplan inte kan göra sitt jobb pga av alla skriverier och skyller därmed nästan på media.
Kaplans polare dvs språkrören i Miljöpartiet är riktigt vilsna men står bakom Kaplan oavsett hur han uppträtt eller vad hans sagt. Detta är anmärkningsvärt.
miljöpartet trenne
Stefan Lövfén -han som är Statsminister ni vet –  ser ut som en konflikträdd papegoja ( enligt Chefredaktören Mellin i aftonbladet ,sossarnas egen tidning).
peka med hela handen
Inte ett ord om det olämpliga i Kaplans uppträdande eller umgänge.  Han har riktigt svårt att peka med hela handen som han borde gjort som en ledare med ledaregenskaper.
Tänk vilka goodwillpoäng han hade tagit om han tydligt sagt att ” Kaplan har inte uppträtt på ett lämpligt sätt som statsråd och därför entledigar jag honom med omedelbar verkan”  Pang raka besked.
Så hade det skett i det privata näringslivet.
Inte nog med detta. Miljöpartiets Åsa Romson ( som inte tillhör mina favoriter precis) har faktiskt varit tyst en tid. Nu öppnade hon munnen och så var det kört igen.
I ett sammanhang benämnde hon vår tids störta terrorattentat som en olycka.  Aj aj aj Åsa.    Du skulle varit tyst istället även fortsättningsvis.
Man har rätt att som medborgare ställa höga krav på hur en välbetald politiker uppför sig och talar.  Märkligt att inte hennes Parti belägger henne med total munkavel.
Det som retar mig mest är att när dessa ”klumpiga” företrädare för en del av medborgarna avgår för att dom gjort fel så vecklar dom ut en välbetald fallskärm.
Detta sker ju oavsett partifärg.
The Story continues….

Skriv en kommentar