Business och vänskap.

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Familj, Företagande, Samhälle | Skrivet 09-09-2010

Etiketter : , , , ,

Har varit på affärsresa till Västervik. Kändes bra att träffa en kund som vi levererat en massa prylar till och allt fungerat perfekt. Det är alltid skönt att höra när kunden är nöjd.
Passade också på att besöka 2 gamla vänner , Anna och Lasse ,  85 resp 90 år unga.
Lasse har förra veckan fått ena underbenet amputerat.  Han hade ändå en otrolig vilja och ser nu fram att få komma hem till ett handikappanpassat hem. Nu skall jag se framåt säger han… visst blir man imponerad av denna Lasse  och hans Anna som pysslar om honom. Vilken faschinerande livsvilja att vilja vara med fortfarande och t.o.m ha mål som att resa. Även om detta inte blir av så är hans målsättning en drivfjäder för att kanske ha några år av hyfsad hälsa trots allt.
Jag är glad att ha lärt känna dessa underbara människor som aldrig ger sig.

Resan hem till Skövde gick bra , min röda Saab susar fram och går som en klocka. Detta visste jag ju när jag i värsta krisen för Saab ändå bytte till en Saab. Jag bryr mig inte om kommentarer som att jag kör ett fornminne…. ha , dom är bara avundsjuka och kan inte smälta att jag fick rätt när jag sade att Saab vänder krisen… (än så länge i alla fall!)

Skriv en kommentar