Almedalsveckan – en minivalrörelse

Skrivet av Kjell | Skrivet i Blogg, Bygge, Företagande, Fritid, Naturen, Organisationer, Politik, Samhälle | Skrivet 09-07-2012

Etiketter : , , , , , , ,

Känns som om valrörelsen redan startat fast det är några år till.
Denna vecka verkar lite av politisk cirkus där man raljerar över moståndaren och det är en våg av verbala piruetter från alla håll.
Verkar som om allians-partierna småboxas mot varandra för att hysteriskt hitta sin egen position. Sossarnas ledare som fått tillbaka sina väljare utan att säga just någonting försöker väl morska upp sig så gott det går ivrigt påhejad av Aftonbladet som tycker att han har ”tyngd” i det han säger fast man medger också att han undviker vissa känsliga spörsmål.
Beträffande Miljöpartiet har jag inte märkt någon speciell fråga …eller har jag missat något mer än att deras väljare nu vill regera med sossar och vänster
Håhåjaja…som sagt lite av cirkus är det allt. 
Hägglund myntade väl lite kul att Löfvén är som cirkusdirektören som äskar ”sssssstörsta möjliga tyyyssssstnad”
 
…………fast jag tycker mina idoler Helan och Halvan är roligare så jag väljer denna bild som illustration.

Näää, denna politikervecka har nog passerat utan djupare avtryck i samhället.
Kan också bero på att jag själv aldrig skulle kunna vara politiker…jag är alldeles för resultatinriktad och skulle bara vara otålig att inget hände.
Fast jag skulle gärna ha en lön som kommun eller rikspolitiker…
Som småföretagare lever man nog mer i verkligheten och håller andan några veckor nu tills kunderna är tillbaka dvs slutet augusti.
Just nu är jag upptagen med att få mitt sommarhus i ordning… golvläggning pågår och klickandet ljuder över nejden (det kallas klick-golv nämligen ).

Må väl alla !

Kommentarer:

Det finns (3) kommentarer för Almedalsveckan – en minivalrörelse

Skriv en kommentar